Wie ben ik?

Ik ben op jonge leeftijd in aanraking gekomen met hypnose, iets wat mij zeer interesseerde. Het was iets, en nog steeds, wat mij fascineerde en wat altijd is blijven hangen.

Maar na de schooltijd te hebben doorlopen, ben ik gewoon in het bedrijfsleven terecht gekomen. De fascinatie voor de hypnose bleef op de achtergrond aanwezig en werd steeds sterker.

Hierdoor ben ik op een gegeven moment verder gaan zoeken om nog meer te weten te komen over hypnose.

De eerste opleiding voor hypnose was voor toneelhypnose en/of showhypnose. Na deze opleiding met succes te hebben doorlopen ben ik begonnen met het geven van hypnoseshows.
Doordat ik nu veel meer met hypnose bezig was kwam ik er achter dat hypnose meer is dan alleen maar entertainment.

Ik ging op zoek naar andere opleidingen met betrekking tot hypnose. Ik heb uiteindelijk gekozen voor NLP en Hypnotic-Practitioner en na deze opleidingen ook met succes te hebben volbracht ben ik hiermee aan het werk gegaan in de avonduren. Door het volgen van diverse opleidingen en cursussen ben ik nu een volledig  gecertificeerd hypnotherapeut.

Door ontwikkelingen op de arbeidsmarkt is voor mij de mogelijkheid ontstaan om een eigen hypnose-praktijk te gaan starten en die mogelijkheid grijp ik met beide handen aan.

Wilt u graag meer informatie over hypnose en de mogelijkheden met hypnose en/of hypnotherapie neem dan gerust contact met mij op: maarten@werkenmethypnose.nl


Hypnotherapie, Zeeland
Deel deze site met anderen:
Benieuwd of ik u kan helpen met hypnotherapie?
Bel, app of mail en ik neem z.s.m. contact met u op.
06 - 204 99 336
maarten@werkenmethypnose.nl